Minions

De gele Minions Kevin, Stuart en Bob beleven hun eigen avonturen.
Minions Kevin Stuart en Bob

We kennen de Minions natuurlijk al uit Despicable Me en Despicable Me 2.
In het Nederlands heten deze films Verschrikkelijk Ikke.

Film de Minions

Stemmen in originele Engelstalige versie: Sandra Bullock, Michael Keaton, Jon Hamm, Allison Janney
Stemmen in de Nederlandse versie: Barry Atsma, Chris Zegers, Isa Hoes, Karin Bloemen, Susan Visser

Kan jij niet genoeg krijgen van Kevin, Stuart en Bob?
Kijk dan in de Minion Shop met het volledige Minions assortiment van bol.com.
Van speelgoed, posters en rugzakken tot films, dekbedden en telefoonhoesjes, je vind het allemaal in de Minion Shop!

Bron Wikipedia schrijft over deze film:

De Minions zijn een ras van gele, humanoïde wezens, die al sinds het begin der tijden bestaan en maar voor 1 doel leven; kwaadaardige meesters dienen.
In de loop der eeuwen werken ze onder andere voor een Tyrannosaurus rex, een Neanderthaler, een Egyptische Farao, een Middeleeuwse koning, een piraat, Dzjengis Khan, Napoleon Bonaparte en Graaf Dracula, maar door hun onhandigheid zijn ze er steeds de oorzaak van dat hun meester aan zijn einde komt.
Uiteindelijk besluiten ze zich terug te trekken op Antarctica, maar het gemis van een meester drijft hen tot een zware depressie.
In 1968 besluit de minion Kevin, dat het tijd is om een nieuwe start te maken. Samen met de rebelse tiener-Minion Stuart en de jonge minion Bob trekt hij de wereld in om een nieuwe meester voor zijn volk te zoeken.

Na een lange reis arriveert het drietal in New York City, waar ze horen dat er een bijeenkomst voor superschurken gaande is in Orlando, Florida. Ze liften daarheen.
Eenmaal op de bijeenkomst ontmoeten ze Scarlet Overkill, de eerste vrouwelijke superschurk ter wereld, die op zoek is naar nieuwe handlangers. Dankzij Bob slagen de Minions als enige voor haar test en krijgen de baan. Ze neemt de drie mee naar haar huis in Londen, alwaar ze hen de opdracht geeft om de Kroon van Sint-Eduard voor haar te stelen. Als ze falen zal ze hen echter executeren.
Met behulp van wapens ontworpen door Scarlet’s echtgenoot Herb breken de Minions in bij de Tower of London, maar ontdekken daar dat de kroon reeds aan koningin Elizabeth II is gegeven.

Het drietal spoort de koningin op, en steelt de kroon van haar.
Wanneer ze vervolgens moeten vluchten voor de politie, komen ze langs een steen met daarin Excalibur, het zwaard van Koning Arthur. Bob trekt het zwaard uit de steen om zichzelf te verdedigen, en wordt prompt tot koning van het Verenigd Koninkrijk gekroond. Na zijn kroning doet hij echter troonsafstand ten gunste van Scarlet in de hoop haar tevreden te stellen. Scarlet verraadt de Minions echter en laat ze opsluiten in de kerker van het paleis, alwaar Herb ze moet martelen. Geen van de middeleeuwse martelinstrumenten werkt echter vanwege de Minions’ ongebruikelijke lichaamsbouw en eigenschappen. Herb geeft het uiteindelijk maar op en gaat Scarlet’s kroning bijwonen.

De minions, die toch nog graag voor Scarlet willen werken, ontsnappen uit de kerker via het riool en gaan naar Westminster Abbey in een poging zich met haar te verzoenen. In plaats daarvan verstoren ze onbedoeld haar kroning. Kwaad geeft Scarlet de superschurken die haar kroning bij waren komen wonen opdracht om de minions te vermoorden. Stuart en Bob worden gevangen, maar Kevin kan ontkomen en verstopt zich in een bar, waar Elizabeth nu ook werkt. Van daaruit begeeft hij zich naar Herb’s laboratorium, en gebruikt een machine om zichzelf in een reus te veranderen.

Ondertussen, op Antarctica, hebben de andere Minions een Yeti als hun nieuwe meester gekozen, maar ook dit keer doden ze hem per ongeluk. Woedend jagen de andere Yeti’s de Minions het continent af, waarna ze via Australië ook in Engeland belanden, net op het moment dat de reusachtige Kevin Stuart en Bob bevrijdt.
Het minionleger verslaat Scarlet. Kevin krimpt weer tot zijn normale formaat. Met Scarlet uit de weg kan Elizabeth toch tot koningin gekroond worden. Kevin wordt voor zijn diensten geridderd. Scarlet duikt onverwacht weer op en doet nog 1 laatste poging de kroon te stelen, maar wordt verslagen door een jonge Gru.
Gru steelt de kroon nadien voor zichzelf. De minons zijn onder de indruk, en besluiten Gru te volgen. Zodoende worden ze zijn handlangers.

Eén reactieto Minions

  1. Uw kinderen krijgen zoveel indrukken binnen dat het lastig kiezen is en al gauw vliegen ze van hot naar her. Wanneer jij kiest voor een uitgebreid aanbod, gemakkelijk bestellen en een snelle levering dan zoek, vind en bestel je online bij De Grote Speelgoedwinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *